AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin damat görmek

Kahve falında gelin damat görmek

Kahve falında gelin damat görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, işe ve aşa kavuşacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelin damat gördüyseniz:

  • Yalnız bunu fazla ciddiye alarak, ek sorumluluklar yüklenmemelisiniz.

Kahve falında damatsız gelin görmek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine inanılır.

Kahve falında gelinler ve damatlar görmek hakkını savunamayacağına, rızkın ve kazancın artacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini gelin eşini damat görmek fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı gelin damat görmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında ölü gelin damat görmek başarılı olacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına inanılır.

Kahve falında gelin ve damat resmi görmek aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelin ve damadın öldüğünü görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine alamet eder.

Kahve falında gelin ve damadı görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir