AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin ve damat görmek

Kahve falında gelin ve damat görmek

Kahve falında gelin ve damat görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, yeni iş kapılarının açılacağına, lüks içinde olacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelin ve damat gördüyseniz:

  • Bir türlü sonuçlanamayan çıkmazda olan bir işinizle ilgili olumlu gelişmeler kaydedebilirsiniz.

Kahve falında kendini gelin eşini damat görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında falda gelin damat görmek fal sahibinin muradına ereceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın gelin damat görmek yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelin ve damadı görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, hep yerinde sayacağına yorulur.

Kahve falında gelin damat görmek dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine inanılır.

Kahve falında gelin damat fotoğrafı görmek önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelin ve damat resmi görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında damat ve gelin görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir