AnaSayfa / Genel / Kahve falında damat adayını görmek

Kahve falında damat adayını görmek

Kahve falında damat adayını görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, doğru işler yapacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında damat adayını gördüyseniz:

  • Daha önce başladığınız girişimler bazı ufak aksaklıklarla devam ediyor.

Kahve falında damat adayını görmek her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, gitmediği yerlere gideceğine rivayet eder.

Kahve falında eski damat adayını görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında damat adayları görmek daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında damat adayı görmek tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına delalet eder.

Kahve falında koca adayı görmek mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına alamet eder.

Kahve falında belediye başkan adayı olmak falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine yorulur.

Kahve falında adaya çıkmak hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında bir adaya gitmek girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, işlerinin günden güne bozulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir