AnaSayfa / Genel / Kahve falında damadını ve kızını görmek

Kahve falında damadını ve kızını görmek

Kahve falında damadını ve kızını görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine inanılır.

Kahve falında damadını ve kızını gördüyseniz:

  • Eski tanıdıkların veya geçmişle bağlantılı kişilerin hayatınızı olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında damadını ve kızını görmek maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına işaret eder.

Kahve falında kızını ve damadını görmek yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızını damadını görmek kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, birçok ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında damadının ağladığını görmek yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında damat elbisesi görmek hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında damada altın takmak yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında gelin ve damatlar görmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında damatlık giyen görmek uzun uzun dalıp gideceğine, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir