AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını ve damadını görmek

Kahve falında kızını ve damadını görmek

Kahve falında kızını ve damadını görmek başarısının ve kazancının sürekli olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, kötü günler geçireceğine, mal sahibi olacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında kızını ve damadını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimse ya da kimselerle birlikte uzakça bir yere gitmeniz ya da bir eğlence yerinde bulunmanız olasıdır.

Kahve falında kızını ve damadını görmek çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine delalettir.

Kahve falında kızını damadını görmek işlerin çığırından çıkacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında damadını ve kızını görmek bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini damatlıkla görmek çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında damat dövmek bereketin eksileceğine, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına delalettir.

Kahve falında damatı beklemek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik ve damatlık görmek fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarhoş damat görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir