AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını damadını görmek

Kahve falında kızını damadını görmek

Kahve falında kızını damadını görmek işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, evlatların hayırsız çıkacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kızını damadını gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalarının bedelini ödemek zorunda değilsiniz.

Kahve falında kızını ve damadını görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında damadını ve kızını görmek fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında kızını damadını görmek finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında damadını görmek kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz damatlık giymek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında çok gelin ve damat görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına inanılır.

Kahve falında damatlık giyen birini görmek sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında damatla dans etmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir