AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin ve damatlar görmek

Kahve falında gelin ve damatlar görmek

Kahve falında gelin ve damatlar görmek sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelin ve damatlar gördüyseniz:

  • Belki fazla duygusal ya da hassas olmanız mümkündür.

Kahve falında gelin damat düğün görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına inanılır.

Kahve falında düğünde gelin ve damat görmek kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına delalettir.

Kahve falında çok gelin ve damat görmek iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Kahve falında birçok gelin damat görmek hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı gelin ve damat görmek güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı gelin damat görmek güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına delalettir.

Kahve falında kendini gelin eşini damat görmek ticarete atılacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin damat fotoğrafı görmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir