AnaSayfa / Genel / Kahve falında damada altın takmak

Kahve falında damada altın takmak

Kahve falında damada altın takmak özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, amacına ulaşmayı başaracağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında damada altın takmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren fırsatlar imajınızı güçlendirmenize yardım edebilir.

Kahve falında damada altın takmak kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, maddi zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında damada para takmak iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında çok altın takmak sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında eline altın yüzük takmak artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında kalın altın bilezik takmak çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, parasız ve işsiz kalacağına inanılır.

Kahve falında emanet altın bilezik takmak hasta olanlar için şifa bulmaya, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saça altın takmak gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına işarettir.

Kahve falında sol parmağa altın yüzük takmak geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir