AnaSayfa / Genel / Kahve falında damat elbisesi görmek

Kahve falında damat elbisesi görmek

Kahve falında damat elbisesi görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında damat elbisesi gördüyseniz:

  • Uğraşılması gereken çok fazla sayıda gizli konu olabilir.

Kahve falında damat elbisesi görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında damat elbisesi giymek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında damatlık elbise giymek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, parasal sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Kahve falında gelinler ve damatlar görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz damatlık görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilisini damatlıkla görmek kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, rahatlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok gelin damat görmek grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, işlerin eski haline döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında damatlık görmek kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir