AnaSayfa / Genel / Kahve falında damatlık giyen görmek

Kahve falında damatlık giyen görmek

Kahve falında damatlık giyen görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına alamet eder.

Kahve falında damatlık giyen gördüyseniz:

  • Zorlama seçimler yapmak yerine kendinize biraz zaman tanıyın.

Kahve falında iki gelin iki damat görmek gönlündeki gibi sevileceğine, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında birini damatlıkla görmek uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına işaret eder.

Kahve falında eski damadı görmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni damat görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına inanılır.

Kahve falında bir sürü gelin damat görmek işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını damatlıkla görmek alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında gelin damat görmek iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında damadı görmemek renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir