AnaSayfa / Genel / Kahve falında damacana su görmek

Kahve falında damacana su görmek

Kahve falında damacana su görmek dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Kahve falında damacana su gördüyseniz:

  • Siz sadece girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Kahve falında bir damacana su görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına yorulur.

Kahve falında su damacanası taşımak çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında damacana su görmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına inanılır.

Kahve falında damacanaya su doldurmak bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, hem rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında su damacanası görmek büyük bir üzüntü yaşayacağına, ihanete uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su dolu damacana görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, şansın çalışmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş damacana görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, karasızlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sulanan tarla görmek birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, gözyaşına boğulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir