AnaSayfa / Genel / Kahve falında damacanaya su doldurmak

Kahve falında damacanaya su doldurmak

Kahve falında damacanaya su doldurmak güvensizlik duymaya, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında damacanaya su doldurmak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerle uzun süre bir arada olmak moralinizi bozabilir.

Kahve falında damacanaya su doldurmak geçim derdi çekmeyeceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında su dolu damacana görmek mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine delalettir.

Kahve falında bir damacana su görmek hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, hastalıkların uzak duracağına delalettir.

Kahve falında damacana su görmek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su damacanası taşımak harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında su damacanası görmek ileride çok zengin biri olacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boş damacana görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine inanılır.

Kahve falında pınardan su doldurmak maddi varlığının çoğalacağına, ticarete adım atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir