AnaSayfa / Genel / Kahve falında su damacanası taşımak

Kahve falında su damacanası taşımak

Kahve falında su damacanası taşımak uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su damacanası taşımak gördüyseniz:

  • Hayatınızı karıştıran, sizi endişelendiren veya belirsizliklere neden olan kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında su damacanası taşımak iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına işaret eder.

Kahve falında damacana su görmek bir ömür olacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir damacana su görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, bolluk ve berekete kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında su dolu damacana görmek yaptığı işlerin de içine sineceğine, tatsızlıklar çıkacağına işaret eder.

Kahve falında damacanaya su doldurmak çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, kötü duygularını yeneceğine inanılır.

Kahve falında su damacanası görmek yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında boş damacana görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine işarettir.

Kahve falında eşekle su taşımak gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir