AnaSayfa / Genel / Kahve falında sulanan tarla görmek

Kahve falında sulanan tarla görmek

Kahve falında sulanan tarla görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, sorunların çözüm bulacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına delalet etmektedir.

Kahve falında sulanan tarla gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin gereksiz yere zarar görmesini istemiyorsanız kontrollü olmanızda fayda var.

Kahve falında tarlaya su vermek azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sulanan tarla görmek geçim derdine düşeceğine, işine dört elle sarılacağına yorulur.

Kahve falında tarlada akan su görmek bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında tarlada su çıktığını görmek üçüncü gözünün açılacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarla ve su görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, kariyer planının altüst olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su dolu tarla görmek falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında sulanmış tarla görmek aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında tarlaya arpa ekmek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir