AnaSayfa / Genel / Kahve falında su damacanası görmek

Kahve falında su damacanası görmek

Kahve falında su damacanası görmek zor zamanların çok eskide kalacağına, ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında su damacanası gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazla iş veya sorumluluk almış olmanız verimi düşürebilir ya da hatalara neden olabilir.

Kahve falında damacana su görmek dertlerin günden güne artacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine tabir olunur.

Kahve falında su damacanası taşımak hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına delalettir.

Kahve falında su damacanası görmek kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir damacana su görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine işaret eder.

Kahve falında damacanaya su doldurmak dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su dolu damacana görmek alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boş damacana görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz su kaynağı görmek gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir