AnaSayfa / Genel / Kahve falında su dolu damacana görmek

Kahve falında su dolu damacana görmek

Kahve falında su dolu damacana görmek daha fazla mal sahibi olacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, ev sahibi olacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, zenginlik sahibi olunacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, çok daha büyük işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su dolu damacana gördüyseniz:

  • Bazı planların, anlaşmaların, sözleşmelerin veya düzenlemelerin dikkatle gözden geçirilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında su dolu damacana görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında damacanaya su doldurmak ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su damacanası görmek daha güçlü hale geleceğine, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında damacana su görmek büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su damacanası taşımak çileli ve zorlu günler yaşayacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine delalet eder.

Kahve falında bir damacana su görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında boş damacana görmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, isteklerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında su dolu yatak görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, kazanca kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir