AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş damacana görmek

Kahve falında boş damacana görmek

Kahve falında boş damacana görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, çeşitli gelişmeler yaşayacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine işaret eder.

Kahve falında boş damacana gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi dile getirmelisiniz.

Kahve falında boş damacana görmek kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su damacanası taşımak çok büyük bir şok yaşayacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında damacanaya su doldurmak yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su dolu damacana görmek dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir damacana su görmek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında damacana su görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su damacanası görmek mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında boş tencere tava görmek fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir