AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir damacana su görmek

Kahve falında bir damacana su görmek

Kahve falında bir damacana su görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, şöhret ve itibar kazanacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine delalettir.

Kahve falında bir damacana su gördüyseniz:

  • Başkalarının önemsemediği bağlantılar kurabilirsiniz.

Kahve falında damacanaya su doldurmak hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine inanılır.

Kahve falında su damacanası görmek yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına işaret eder.

Kahve falında su damacanası taşımak tüm isteklerine kavuşacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında bir damacana su görmek iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su dolu damacana görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına delalettir.

Kahve falında damacana su görmek rızkından olacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boş damacana görmek hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında birine su tutmak maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir