AnaSayfa / Genel / Kahve falında dam sıvamak

Kahve falında dam sıvamak

Kahve falında dam sıvamak çok iyi bir kariyer edineceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında dam sıvamak gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek değil kendinize güvenerek hareket etmelisiniz.

Kahve falında dam sıvamak uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evi çamurla sıvamak kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kol sıvamak sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beton sıvamak hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına alamet eder.

Kahve falında duvar sıvamak suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına inanılır.

Kahve falında ev sıvamak yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar sıvamak hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çamurla duvar sıvamak çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir