AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar sıvamak

Kahve falında mezar sıvamak

Kahve falında mezar sıvamak sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, rahatlayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, ayağa kalkacağına, niyetlendiği işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında mezar sıvamak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde öncelik sıralaması oluşturup hızlanan treni yakalamanızda fayda var.

Kahve falında mezar sıvamak başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beton sıvamak beyaz ise güzel bir haber alınacağına, mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kolları sıvamak makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine delalet eder.

Kahve falında çamurla duvar sıvamak çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında duvarı çamurla sıvamak zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine işaret eder.

Kahve falında tavan sıvamak manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sıvacı görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dam sıvamak maddi konuda zayıflayacağına, falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir