AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalında siyah zeytin görmek

Kahve falında dalında siyah zeytin görmek

Kahve falında dalında siyah zeytin görmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, yeni bir ilişkiye başlamaya, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında dalında siyah zeytin gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz şeyler için üzülmemeli, ne yapılabileceğine odaklanmalısınız.

Kahve falında dalında siyah zeytin görmek talihinizin artacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil zeytin dalı görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına işarettir.

Kahve falında dalında yeşil zeytin görmek kişinin başarılarının artacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru zeytin dalı görmek kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, kötü bir habere veya tehlikeye işaret eder.

Kahve falında zeytin dalı koparmak eşyaların yenileneceğine, saygının ve iletişimin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında zeytin dalı vermek dertlerinin dermanına kavuşacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında zeytin dalı kırmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine delalettir.

Kahve falında zeytin dalı almak satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir