AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin dalı kırmak

Kahve falında zeytin dalı kırmak

Kahve falında zeytin dalı kırmak zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, düşmanlarını bile affedeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında zeytin dalı kırmak gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan olaylar veya teklifler size bunu hatırlatabilir.

Kahve falında zeytin dalı kırmak beklentilerinin yerine geleceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına inanılır.

Kahve falında dalından yeşil zeytin yemek mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru zeytin dalı görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında zeytin dalı koparmak koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dalından yeşil zeytin toplamak gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zeytin dalı vermek her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalında yeşil zeytin görmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dalında siyah zeytin görmek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir