AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil zeytin dalı görmek

Kahve falında yeşil zeytin dalı görmek

Kahve falında yeşil zeytin dalı görmek kötü kimselerin ağına düşeceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, hayatının adeta cennete döneceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, ilim irfan sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil zeytin dalı gördüyseniz:

  • İş hayatınızda dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında dalından yeşil zeytin yemek karamsar ve umutsuz olacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yeşil zeytin dalı görmek çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında dalından yeşil zeytin toplamak çok büyük bir acı duyacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında dalında yeşil zeytin görmek başının ağrıyacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına delalet eder.

Kahve falında dalından zeytin yemek kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuru zeytin dalı görmek bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zeytin dalı almak yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zeytin dalı vermek dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, makamının yükseleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir