AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalında yeşil zeytin görmek

Kahve falında dalında yeşil zeytin görmek

Kahve falında dalında yeşil zeytin görmek işlerindeki karın artacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, yokluk içine gireceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, hastalıktan şifa bulmaya, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine alamet eder.

Kahve falında dalında yeşil zeytin gördüyseniz:

  • Şiddetli bir geçimsizlik, büyük bir kavga ya da benzeri bir şey meydana gelebilir.

Kahve falında dalından yeşil zeytin yemek bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına inanılır.

Kahve falında yeşil zeytin dalı görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına işaret eder.

Kahve falında dalında yeşil zeytin görmek ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dalından yeşil zeytin toplamak işlerin yoluna gireceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine delalet eder.

Kahve falında zeytin dalı vermek başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine delalet eder.

Kahve falında zeytin dalı kırmak onlara karşı zafer kazanacağına, hidayete ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zeytin dalı koparmak özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, geleceğinin parlak olacağına delalettir.

Kahve falında zeytin dalı almak uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir