AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin dalı vermek

Kahve falında zeytin dalı vermek

Kahve falında zeytin dalı vermek yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, şansın her zaman kişiden yana olacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında zeytin dalı vermek gördüyseniz:

  • Daha fazla gülmek ev eğlenmek niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında dalından yeşil zeytin yemek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine delalet eder.

Kahve falında dalında zeytin görmek işinde itibar edineceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine inanılır.

Kahve falında zeytin dalı koparmak gözyaşlarının dineceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına delalettir.

Kahve falında zeytin dalı kesmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına inanılır.

Kahve falında yeşil zeytin dalı görmek maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalından zeytin yemek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dalında siyah zeytin görmek oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dalından zeytin toplamak hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir