AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin dalı almak

Kahve falında zeytin dalı almak

Kahve falında zeytin dalı almak birçok iş fırsatı yakalanacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, hasretliğin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zeytin dalı almak gördüyseniz:

  • Yapamayacağınız işler için söz vermemenizde fayda var.

Kahve falında dalından zeytin toplamak yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, başarılar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında zeytin dalı kırmak aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında zeytin dalı kesmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zeytin dalı koparmak eve kapanacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına alamet eder.

Kahve falında zeytin dalı almak herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında dalından yeşil zeytin toplamak nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında dalında zeytin görmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, hüsrana uğratacağına delalettir.

Kahve falında dalında yeşil zeytin görmek olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir