AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru zeytin dalı görmek

Kahve falında kuru zeytin dalı görmek

Kahve falında kuru zeytin dalı görmek zarar etmeyeceğine, çok zor günler geçirileceğine, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında kuru zeytin dalı gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler ya da oluşan farklı olaylar nedeniyle planlarınızın bazılarını uygulamaya koymanız gerektiğini daha iyi görebilirsiniz.

Kahve falında kuru zeytin dalı görmek kendisini korumaya alacağına, sürekli tartışacağına işaret eder.

Kahve falında dalından zeytin toplamak iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zeytin dalı koparmak ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına delalet eder.

Kahve falında dalından yeşil zeytin toplamak işlerinin kapanacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına yorulur.

Kahve falında zeytin dalı kesmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında zeytin dalı vermek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine işarettir.

Kahve falında dalında zeytin görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, tabiri caizse can bulacağına delalettir.

Kahve falında yeşil zeytin dalı görmek maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir