AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin dalı koparmak

Kahve falında zeytin dalı koparmak

Kahve falında zeytin dalı koparmak uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, şansının da açık olacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında zeytin dalı koparmak gördüyseniz:

  • Bir süre yaptıklarınızı gözden geçirmek üzere kendinize zaman ayırmanız gerekebilir.

Kahve falında zeytin dalı kesmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalında yeşil zeytin görmek her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında dalından zeytin yemek işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalında zeytin görmek maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zeytin dalı koparmak hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, gururlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil zeytin dalı görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, hayata karşı cesaretleneceğine inanılır.

Kahve falında dalından zeytin toplamak kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına alamet eder.

Kahve falında dalından yeşil zeytin yemek tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir