AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalında bezelye görmek

Kahve falında dalında bezelye görmek

Kahve falında dalında bezelye görmek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalında bezelye gördüyseniz:

  • İnsanların öneri veya çözümleri kendi doğrularına veya isteklerine paralel olabilir.

Kahve falında dalında bezelye görmek her geçen gün daha profesyonel olacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına delalet eder.

Kahve falında bezelye satın almak mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında bezelye tohumu görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bezelye almak kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine işarettir.

Kahve falında bezelye toplamak çok kötü durumlara düşüleceğine, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında taze bezelye görmek iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil bezelye toplamak kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında bezelye yediğini görmek çok büyük başarı kazanacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir