AnaSayfa / Genel / Kahve falında bezelye satın almak

Kahve falında bezelye satın almak

Kahve falında bezelye satın almak kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine, işinin başına geçeceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında bezelye satın almak gördüyseniz:

  • Kişisel sırlarınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında bezelye satın almak bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bezelye bahçesi görmek gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bezelye yemek görmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bezelye görmek korkulan bir şeyin başa geleceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına delalettir.

Kahve falında bezelye toplamak açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında bezelye kusmak rahat bir hayat sağlayacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bezelye yemeği yemek özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, hayallerinin de yarım kalacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş bezelye görmek çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir