AnaSayfa / Genel / Kahve falında bezelye almak

Kahve falında bezelye almak

Kahve falında bezelye almak maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, akıllı adımlar atacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bezelye almak gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlar edinebilir, ilerlemenize yardımı dokunabilecek bilgilere erişebilirsiniz.

Kahve falında pazardan bezelye almak hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş bezelye yemeği görmek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bezelye yemek görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına yorulur.

Kahve falında bezelye yemek doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına tabir olunur.

Kahve falında çiğ bezelye yemek iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hayata küsecek duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında bezelye görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bezelye toplamak kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kurtlu bezelye görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir