AnaSayfa / Genel / Kahve falında bezelye toplamak

Kahve falında bezelye toplamak

Kahve falında bezelye toplamak her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına inanılır.

Kahve falında bezelye toplamak gördüyseniz:

  • Başkaları hakkında bildiklerinizi paylaşmanız durumunda imajınıza zarar verebilirsiniz.

Kahve falında yeşil bezelye toplamak bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bezelye toplamak yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalında bezelye görmek istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil bezelye yemek işinin en iyisi olacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine inanılır.

Kahve falında bezelye kusmak geriye doğru gideceğine, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında bezelye görmek zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine rivayet eder.

Kahve falında bezelye ekmek rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ bezelye yemek daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir