AnaSayfa / Genel / Kahve falında bezelye yediğini görmek

Kahve falında bezelye yediğini görmek

Kahve falında bezelye yediğini görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bezelye yediğini gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyler kendini hatırlatabilir.

Kahve falında bezelye yediğini görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, ev taşımaya yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ bezelye yemek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına delalettir.

Kahve falında yeşil bezelye toplamak talihinin artacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında bezelye görmek işlerinde berekete kavuşacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında haşlanmış bezelye görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bezelye kusmak sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında pişmiş bezelye yemeği görmek kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil bezelye görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir