AnaSayfa / Genel / Kahve falında bezelye tohumu görmek

Kahve falında bezelye tohumu görmek

Kahve falında bezelye tohumu görmek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, küslükleri gidereceğine, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına işarettir.

Kahve falında bezelye tohumu gördüyseniz:

  • Bilmenizde fayda var.

Kahve falında bezelye tohumu görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, hatalarını fark edeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil bezelye toplamak yalan söyleyeceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında taze bezelye görmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayıklanmış bezelye görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bezelye satın almak maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına alamet eder.

Kahve falında yeşil bezelye yemek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bezelye yemek görmek hayattan yana umudunun kırılacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında haşlanmış bezelye görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, sevdiği birine hediye alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir