AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze bezelye görmek

Kahve falında taze bezelye görmek

Kahve falında taze bezelye görmek iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında taze bezelye gördüyseniz:

  • Sizi fiziksel veya mental olarak meşgul edecek uğraşılar içerisine girmeniz durumunda , yeni şeylere ilgi duyabilir, o alanlarda da başarı sağlayabilirsiniz.

Kahve falında taze bezelye görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında bezelye satın almak büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş bezelye yemeği görmek atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil bezelye toplamak sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil bezelye yemek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil bezelye ayıklamak kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş bezelye görmek işinde de büyük başarılara imza atacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında bezelye kusmak fakirliğinin biteceğine, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir