AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bezelye toplamak

Kahve falında yeşil bezelye toplamak

Kahve falında yeşil bezelye toplamak borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine delalettir.

Kahve falında yeşil bezelye toplamak gördüyseniz:

  • Gerilim yaşamamak için olumlu davranmaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında yeşil bezelye toplamak işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına işarettir.

Kahve falında bezelye toplamak çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, ticarette şansının düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil bezelye yemek kader çarkının kişiden yana döneceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil bezelye ayıklamak el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil bezelye görmek karar vermekte güçlük çekeceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine işaret eder.

Kahve falında bezelye tohumu görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına işaret eder.

Kahve falında bezelye ekmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ bezelye yemek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir