AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağın tepesinden atlamak

Kahve falında dağın tepesinden atlamak

Kahve falında dağın tepesinden atlamak hayırlı ve güzel olacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, çok daha büyük adımların atılacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Kahve falında dağın tepesinden atlamak gördüyseniz:

  • Bazı konuları büyütebilir veya olayları karşınızdaki kişiye büyüterek anlatabilirsiniz.

Kahve falında dağın tepesinden atlamak aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine alamet eder.

Kahve falında tepeden atlamak iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında tepeden suya atlamak çok büyük bir sevinç duyulacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine rivayet eder.

Kahve falında binanın tepesinden atlamak Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, maddi kayıpların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında tepeden denize atlamak huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında tepeden atladığını görmek gelirinin giderinden fazla olacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek tepeden atlamak kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına delalettir.

Kahve falında yüksek bir tepeden atlamak borcunun çok olacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir