AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepeden atladığını görmek

Kahve falında tepeden atladığını görmek

Kahve falında tepeden atladığını görmek sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, çok sıkıntı çekeceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında tepeden atladığını gördüyseniz:

  • Başkalarına ait konularda tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında tepeden atlamak büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine işarettir.

Kahve falında yüksek bir tepeden atlamak rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, düşman malından yemeye rivayet eder.

Kahve falında tepeden atladığını görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tepeden tepeye atlamak başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında tepeden suya atlamak sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine tabir olunur.

Kahve falında dağın tepesinden atlamak insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine işaret eder.

Kahve falında binanın tepesinden atlamak ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tepeden denize atlamak karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir