AnaSayfa / Genel / Kahve falında binanın tepesinden atlamak

Kahve falında binanın tepesinden atlamak

Kahve falında binanın tepesinden atlamak büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, başarının düşeceğine, güzel günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında binanın tepesinden atlamak gördüyseniz:

  • Düşünmeyi bırakıp harekete geçmelisiniz.

Kahve falında binanın tepesinden atlamak büyük miktarlarda para kazanılacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında binanın en tepesine çıkmak düşman olduklarının anlaşılacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bina tepesine çıkmak sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine delalettir.

Kahve falında yüksek binanın tepesinde olmak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesinde olduğunu görmek fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine rivayet eder.

Kahve falında binanın tepesinde olmak elindekileri kaybedeceğine, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına inanılır.

Kahve falında kendini binanın tepesinde görmek işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesine çıkmak iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir