AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek tepeden atlamak

Kahve falında yüksek tepeden atlamak

Kahve falında yüksek tepeden atlamak sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine işarettir.

Kahve falında yüksek tepeden atlamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, ailenizi veya yaşadığınız yeri ilgilendiren başlıklarda belli belirsiz hassasiyetler ya da dikkat çeken durumlar oluşabilir.

Kahve falında yüksek bir tepeden atlamak çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek tepeden atlamak falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağın tepesinden atlamak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında binanın tepesinden atlamak aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında tepeden denize atlamak dara düşeceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tepeden atladığını görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, malının, parasının ve makamının artacağına tabir olunur.

Kahve falında tepeden tepeye atlamak aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tepeden atlamak çok güzel bir evlilik yapılacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir