AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepeden denize atlamak

Kahve falında tepeden denize atlamak

Kahve falında tepeden denize atlamak hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, yeni fırsatlar sunulacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Kahve falında tepeden denize atlamak gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizin veya arkadaşlarınızın kalitesini ya da niteliklerini sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında tepeden denize atlamak maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, gururlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağın tepesinden atlamak vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına inanılır.

Kahve falında tepeden atladığını görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek tepeden atlamak çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tepeden tepeye atlamak işlerinin yarıda kalacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında tepeden suya atlamak işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına yorulur.

Kahve falında binanın tepesinden atlamak yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir tepeden atlamak huzur ve kazanç getireceğine, kişinin kötü günler geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir