AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepeden suya atlamak

Kahve falında tepeden suya atlamak

Kahve falında tepeden suya atlamak işine dört elle sarılacağına, başarılarının daim olacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında tepeden suya atlamak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler belirsizlik veya karışıklık yaşanan olayların çözülmesine yardım edebilir.

Kahve falında tepeden suya atlamak iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına delalet eder.

Kahve falında tepeden atladığını görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, sevineceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında tepeden tepeye atlamak çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağın tepesinden atlamak iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, kendisini çok zor durumlarda bulacağına işarettir.

Kahve falında tepeden denize atlamak kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında yüksek tepeden atlamak aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, bir fitne çıkarmaya işaret eder.

Kahve falında binanın tepesinden atlamak çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına rivayet eder.

Kahve falında tepeden atlamak çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir