AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir tepeden atlamak

Kahve falında yüksek bir tepeden atlamak

Kahve falında yüksek bir tepeden atlamak engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir tepeden atlamak gördüyseniz:

  • Sizi etkilemekte olan Astrolojik oluşumlar bazı zihinsel gerilimler getirmektedirler.

Kahve falında yüksek tepeden atlamak böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir tepeden atlamak eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, sahip olduklarının eksileceğine alamet eder.

Kahve falında binanın tepesinden atlamak işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında tepeden suya atlamak kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına yorulur.

Kahve falında tepeden denize atlamak anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tepeden tepeye atlamak ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tepeden atlamak çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında tepeden atladığını görmek güzel günler yaşayacağına, bol nimete kavuşulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir