AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepeden atlamak

Kahve falında tepeden atlamak

Kahve falında tepeden atlamak fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, şifa ve moral bulacağına tabir olunur.

Kahve falında tepeden atlamak gördüyseniz:

  • İş hayatınız ön plana çıkıyor.

Kahve falında tepeden atladığını görmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tepeden tepeye atlamak önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, hayal kırıklığına düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tepeden denize atlamak olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağın tepesinden atlamak bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına işarettir.

Kahve falında yüksek tepeden atlamak hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek bir tepeden atlamak çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine işaret eder.

Kahve falında binanın tepesinden atlamak çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tepeden atlamak eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir