AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağın en tepesine çıkmak

Kahve falında dağın en tepesine çıkmak

Kahve falında dağın en tepesine çıkmak heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağın en tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Hissi güçlükler ile mucadele etmek zorunda kalabilirsiniz yani bazı olaylara karşı dikkatli olmalısınız.

Kahve falında dağın en tepesine çıkmak işlerinde yeni bir sayfa açacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına delalet eder.

Kahve falında merdivenin en tepesine çıkmak sıkıntılar son bulacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağacın en tepesine çıkmak güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında en tepeye çıkmak sürpriz gelişmeler yaşayacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına işaret eder.

Kahve falında en yüksek tepeye çıkmak hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına delalet eder.

Kahve falında binanın en tepesine çıkmak hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, arkasından iyi konuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağa tepeye çıkmak maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza alamet eder.

Kahve falında bir dağın tepesine çıkmak yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir