AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağa tepeye çıkmak

Kahve falında dağa tepeye çıkmak

Kahve falında dağa tepeye çıkmak kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, borçların sonlandırılacağına, düşmanlarını kaybetmeye işaret eder.

Kahve falında dağa tepeye çıkmak gördüyseniz:

  • Başkalarının yetersizlikleri nedeniyle bazı hatalar oluşabilir.

Kahve falında karlı dağın tepesine çıkmak kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine delalettir.

Kahve falında dağa tepeye çıkmak iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir dağın tepesine çıkmak rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir dağın tepesine çıkmak borçluysa borcunu ödeyeceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına delalettir.

Kahve falında dağ tepe çıkmak karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, kendisine kızacağına inanılır.

Kahve falında dağ tepesine çıkmak kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında dağın en tepesine çıkmak para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, strese gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karlı dağın tepesine tırmanmak iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir