AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir dağın tepesine çıkmak

Kahve falında bir dağın tepesine çıkmak

Kahve falında bir dağın tepesine çıkmak ofisteki ağız tadının kaçacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, geleceğe olan inancını yitireceğine, karşısına iyi insanların çıkacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine işarettir.

Kahve falında bir dağın tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı gergin ortamların veya hassas pazarlıkların ortasında kalabilirsiniz.

Kahve falında bir dağın tepesine çıkmak hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında dağ tepe çıkmak işlerinde bereketin ve verimin artacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karlı dağın tepesine çıkmak çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir dağın tepesine çıkmak çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında dağ tepesine çıkmak sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağın en tepesine çıkmak büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağa tepeye çıkmak kazançlı bir ortaklık kurulacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine işarettir.

Kahve falında dağın tepesinde oturmak dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir