AnaSayfa / Genel / Kahve falında binanın en tepesine çıkmak

Kahve falında binanın en tepesine çıkmak

Kahve falında binanın en tepesine çıkmak hakkı olanlara kavuşacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine, eski enerjisini bulacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında binanın en tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler yeterince dikkat ettiğinizin farkında olmadan hareket edebilirler.

Kahve falında binanın en tepesine çıkmak anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine inanılır.

Kahve falında ağacın en tepesine çıkmak daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, ticaret ehli kimse olacağına işarettir.

Kahve falında en tepeye çıkmak atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında en yüksek tepeye çıkmak endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağın en tepesine çıkmak borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, inancını bir kenara atacağına işarettir.

Kahve falında merdivenin en tepesine çıkmak zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında binanın en üst katına çıkmak sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında binanın en üstüne çıkmak bir sebeple yataklara düşeceğine, eline büyük paralar geçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir