AnaSayfa / Genel / Kahve falında en yüksek tepeye çıkmak

Kahve falında en yüksek tepeye çıkmak

Kahve falında en yüksek tepeye çıkmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına yorulur.

Kahve falında en yüksek tepeye çıkmak gördüyseniz:

  • Fırsatları değerlendirmekte tereddütünüz olmamalıdır.

Kahve falında en yüksek tepeye çıkmak işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında binanın en tepesine çıkmak düşmanlarının güçleneceğine, nasiplerini alacağına tabir olunur.

Kahve falında merdivenin en tepesine çıkmak borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağacın en tepesine çıkmak çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına alamet eder.

Kahve falında en tepeye çıkmak çok sıkıntılı günler yaşayacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağın en tepesine çıkmak sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında en yükseğe çıkmak düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına alamet eder.

Kahve falında en yüksek yere çıkmak bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir