AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenin en tepesine çıkmak

Kahve falında merdivenin en tepesine çıkmak

Kahve falında merdivenin en tepesine çıkmak kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, kendi işine kavuşacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına yorulur.

Kahve falında merdivenin en tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Belki hoş sürprizlerle karşılaşabilirsiniz veya hoşunuza gitmeyecek şeyler duyabilirsiniz.

Kahve falında merdivenin en tepesine çıkmak yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına işaret eder.

Kahve falında ağacın en tepesine çıkmak hevesinin kursağında kalacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında dağın en tepesine çıkmak sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında binanın en tepesine çıkmak sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında en yüksek tepeye çıkmak yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına inanılır.

Kahve falında en tepeye çıkmak aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenin en üstüne çıkmak kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenin tepesine çıkmak niyetlendiği işlere gireceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir